Cine Suntem?

Suntem psihologi pasionati sa ne implicam, sa ajutam si sa construim o lume mai buna.

Lucram impreuna pentru viitor!

Abordam şi construim comunitatea prin programe dedicate

Parinti
Parintilor, carora le propunem o filosofie umanista de crestere si educare a copiilor, fara pedepse si fara recompense, cu respect pentru lumea emotionala a copilului si pentru drepturile sale.

Profesori
Profesorilor si elevilor, carora le propunem un program de educatie etica, "Invatând sa traim impreuna", destinat promovarii unor valori precum spirit civic, empatie, responsabilitate, disponibilitate pentru dialog, respect pentru oameni si mediu.

Copii
Copiilor si tinerilor din medii defavorizate, carora le oferim un program de asistenta emotionala prin metoda Sandwork expresiv, metoda nspirata din tehnicile de psihoterapie jungiana si din terapia prin jocul cu nisip.

Toate programele se desfasoara in parteneriat cu institutii si organzatii de prestigiu, si sunt validate de o practica la nivel international de peste 10 ani.

Download raport anual

Echipa Noastra

Laura Molnar

Laura Molnar

laura.molnar@solmentis.ro
Coordonator program
"Invatând sa Traim Impreuna" (Learning to Live Together)

Iulia Feordeanu

Iulia Feordeanu

iulia.feordeanu@solmentis.ro
Director executiv
Coordonator program Sandwork

Delia Dascalu

Delia Dascalu

delia.dascalu@solmentis.ro
Coordonator comunicare si PR

Iulia este psiholog, psihoterapeut de orientare jungiana, cu drept de libera practica de psiholog specialist acordat de Colegiul Psihologilor din România, Trainer Sandwork in cadrul Asociatiei Internationale de Sandwork Expresiv. Iulia isi continua studiile profesionale ca router al Asociatiei Internationale de Psihologie Analitica.

“Bucuria si uimirea de a fi martor la procesele de transformare si imbogatire psihologica pe care le-am observat la copiii care au beneficiat de sprijin in proiectele de Sandwork la care am participat ma motiveaza sa sustin desfasurarea lor continua. Intâlnirea cu Eva Pattis Zoja, analist jungian si terapeut Sandplay, fondatoare a Asociatiei Internationale pentru Sandwork Expresiv, mi-a dat ocazia sa lucrez ca voluntar in primele proiecte Sandwork desfasurate in România si sa obtin certificarea de facilitator Sandwork. Sper ca munca mea in echipa Sol Mentis sa dezvolte folosirea acestui instrument deosebit de generous şi sa pot sprijini prin Sandowork dezvoltarea psiho-emotionala a cât mai multor copii din medii defavorizate din România.”

- Iulia Feordeanu, psiholog

Laura este psiholog clinician, specialist acreditat de catre Colegiul Psihologilor. Din 1995 lucreaza cu copiii, având un interes special in desfaşurarea de programe pentru suprijinirea copiilor şi tinerilor defavorizati. “Cred puternic in faptul ca micile initiative determina, in final, marile schimbari ale societatii, de asta m-am implicat ca membru activ in Global Network of Religion for Children (GNRC)!”

– Laura Molnar, psiholog

Laura este in prezent coordonator GNRC pentru Estul Europei si Țarile Baltice. In 2010 a obţinut certificatul de trainer "Learning to Live Together", acordat de Fundatia Arigatou International si The University of Edinburgh. De atunci a facilitat numeroase workshopuri LTLT in Europa dar si Asia, cu dorinta de a inspira specialistii care lucreaza cu copiii si de a asigura astfel, cât mai multor copii, accesul la o educatie de calitate. In 2012 a obtinut si certificarea de Trainer Expresiv Sandwork in cadrul Asociatiei Internationale de Sandwork Expresiv.

Delia este psiholog clinician si consilier psihologic de orientare analitica jungiana, cu drept de libera practica acordat de Colegiul Psihologilor din România. In anul 2015 a devenit trainer in cadrul Asociatiei Internationale Sandwork Expresiv. “Voluntariatul este calea prin care am ales sa imi manifest interesul pentru schimbare dar şi dorinta de a ma implica activ in comunitate pentru dezvoltarea copiilor din medii defavorizate, din categorii cu risc social. Participarea in calitate de voluntar la unul din proiectele de sprijin emotional prin metoda Sandwork Expresiv al Asociatiei mi-a intarit convingerea ca aceasta schimbare este posibila.”

– Delia Dascalu, psiholog